HEIDI JØRGENSEN

Stald Jørgensen

Heste har altid været en stor del af mit liv. Min farmor (Mimi) startede Højagergaard Rideskole som ligger i Glumsø i 1960. I dag ejes Højagergaard Rideskole, Suså Hestesportscenter af mine forældre som driver rideskole, opstaldning, ridefysioterapi og rideudstyrsforretningen, Højager Rideudstyr.

Jeg har redet siden jeg var 2 år. Min første pony jeg red hed Tiki. Senere red jeg ponyen Liselotte som jeg både sprang og red dressur på. Jeg deltog bla. I dressurstævner på Gardehusarkasernen (SNK). Jeg sprang på rideskoleponyen Jesper som var 110 cm. Ham deltog jeg engang med i en hippodrom-springning, hvor vi sprang hans egens højde på en trippelbar. Senere fik jeg min egen pony Bino, som var en 2ér pony. Jeg fik undervisning af Anne Troensegaard som tidligere havde redet Bino. Som ponyrytter red jeg M, S og FEI dressur på henholdsvis Bino og Georgina. Cæsar som var min springpony, sprang jeg MB og MA på og blev distriktsmester i 1986 og 1988. Som hesterytter har jeg startet både dressur, spring og military.

Jeg har tidligere undervist en del hold på mine forældres rideskole. Jeg underviste i både dressur, spring og voltige. Jeg har været longefører for voltigeholdet Team Suså som deltog ved DM flere gange.

Efter Benjamin og Tobias kom til verden, blev det ikke til meget konkurrencedeltagelse, men til lidt flere skovture. Tiden gik med at køre til gymnastik, senere til svømning endda flere gange om ugen med begge drenge. Vi stiftede bekendtskab med dykning alle 4 og havde rigtig mange sjove og hyggelige timer sammen ved vandet. Vi har hele tiden haft vores heste sideløbende med de andre oplevelser. Ikke fordi det blev til meget ridning, men det var dejligt at have dem gående i folden og have dem at nusse lidt om. I forbindelse med Benjamin og Tobias´s første deltagelse til militarystævne på Søborggård i okt. 2009, genfandt jeg dog stævnetøjet og fik min hest Pinocchio støvet af, så vi alle 4 i familien kunne få en hyggelig stævneoplevelse sammen.

Efterfølgende blev det med hestene vækket til livs og vi blev grebet af stævnedeltagelse igen, for mig mest på sidelinien.

Vi bruger alle 4 meget tid på at tage til stævner og her kan jeg så bidrage med min hjælp til soinering af hestene og hvad der ellers følger med. Dejligt. Mange gode fantastiske oplevelser og hyggelige timer sammen med hele familien.

I dag driver vi sammen Stald Jørgensen og Tømrerfirmaet Mikkel Jørgensen.