TILRIDNING ELLER RIDNING AF DIN HEST

Hos Stald Jørgensen

Stald Jørgensen har stor erfaring med tilridning. Vi har tilredet og uddannet heste siden 1993.

Vi lægger stor vægt på at omgås den enkelte hest på dens præmisser og hele tiden med øje for at hesten bliver let ridelig.

Alle heste er forskellige og dermed er uddannelses perioden også vidt forskellig. Nogen heste har vi på blot 10 dage oplevet at kunne ride i alle 3 gangarter, hvor hesten/ponyen er begyndt at søge ned og frem til biddet. Andre heste kan være 2 mdr. om det samme. I vores uddannelse af hestene/ponyerne finder vi det derfor vigtigt at lytte til hestens/ponyens signaler og følge dens muskulaturs udvikling nøje.

Tålmodighed og ro er nøgleordet bag vores træningsmetoder. Det er vigtigt at der er ro omkring hesten, så den får en positiv oplevelse med at få rytter på. Dermed opnås en langt mere positiv og tillidsfuld hest/pony at arbejde med fremover.

Træningsforløbet planlægges individuelt, så det er tilpasset den enkelte hests temperament og niveau i samråd med ejerens mål og forventninger til træningen. Der skal derfor altid evalueres løbende om ejerens ønsker og forventninger stemmer overens med hestens udvikling, kapacitet og evner.

Din hest/pony bliver fodret og kommer på fold hver dag. Der trænes 5 dage om ugen med afvekslende træning. Der kan trænes i ridehus, udendørs på såvel dressur, spring, terrænbane og i skoven, alt afhængig af Dine ønsker.

Vi tilbyder også tilridning/ridning af din hest/pony, hvor du selv deltager. Kontakt for nærmere info.

Pris for tilridning/ridning incl. opstaldning Kr. 4 ugers træning koster 9.250,- incl. moms. excl. evt. tilvalg. 
Før ankomst udfyldes og underskrives kontrakt vedr. tilridning/ridning