TOBIAS JØRGENSEN

Stald Jørgensen

Jeg er født den 23. januar 1997.
Jeg har hele mit liv haft heste inde på livet.
Min første pony var en sort shetlandspony med føl som min far en dag kom hjem med bag i kassevognen. Næste pony var vores shetlandspony Nero. Ham havde vi meget glæde af. Nero var også den første pony som jeg startede stævne på. Da jeg blev for stor til Nero som var 86 cm fik jeg Flicka. Hun var en sort 3 ér pony. Hende startede jeg både spring og dressurstævner på.
Fra jeg 3-8 år gik jeg til gymnastik. Jeg fik lyst til noget nyt og startede til svømning, som udviklede sig til konkurrencesvømning. Efter at have svømmet en del år, hvor jeg sideløbende red og fik afprøvet lidt ponygalop med Flicka, hvor jeg bla. Deltog i de skandinaviske mesterskaber i Aalborg og Malmø, kom tiden hvor jeg blev introduceret for militarysporten. Det fandt jeg hurtigt interesse for. Inden jeg havde set mig om var jeg med på ponylandsholdet. Jeg havde 2 ponyår med Spooky, hvor jeg var så heldig at deltage ved både DM og EM, hvoraf jeg vandt sølv ved DM begge år og havde nogle fantastiske oplevelser til EM i Fontaine Bleu og Arrezzo.

Sideløbende med mit sidste ponyår fandt jeg min lille skimlede hest Quintina. Hende startede jeg en enkelt 100 klasse på. Vi fik desværre et styrt som kostede hende en længerevarende skade, samt et brækket kraveben for mig. Jeg blev skruet sammen, men desværre blev Quintina ikke lige så hurtig klar.

Sidst i mit ponyår fik jeg en låneaftale på Prior´s Cabbo, som så skulle være min nye juniorhest. ”Lidt” større end Quintina. Et par måneder senere købte jeg Moi Caprice Baunehøj, en lille ilter hoppe som jeg det rigtig godt med.

I 2014 kvalificerede jeg begge heste til DM, hvor jeg vandt bronze med Caprice. Senere på året var jeg til NM med ”Bo” (Cabbo). Desværre fik vi et uforskyldt styrt i vandspringet pga. hul i bunden og måtte derfor udgå af konkurrencen. I 2015 satser jeg på at skal ride DM og NM, samt at kvalificere mig til EM. Jeg glæder mig til en spændende sæson.

Til hverdag arbejder jeg med at tilride/ride heste for andre, undervise, staldarbejde og alt hvad der ellers hører med til at passe ca. 20 heste.

RESULTATER MILITARY:

2011
Distriktsmester terrænspringning/Valentino

2012
Bronze,Danmarksmesterskabet Hold/Spooky
Sølv, Danmarksmesterskabet indv./Spooky
Nr. 41, Europamesterskabet i Frankrig indv./Spooky

2013
Sølv, Danmarksmesterskabet indv./Spooky
Nr. 37, Europamesterskabet i Italien indv./Spooky

MINE HESTE:
Priors Cabbo født 2003 – 1* military – M spring – La dressur
Moi Caprice Baunehøj født 2005 – 1* military – La spring – La dressur
Die Karisma født 2007 – 100 military – Lb spring – La dressur

MÅLSÆTNINGER:
Mit mål for 2015 er at ride DM, NM og EM, samt debuterer i 2*.
Mit langsigtede mål er at komme til at starte OL i 2020.