DINE FORDELE SOM SPONSOR AF OS:

Først og fremmest får du glæden af at hjælpe to unge talenter frem i sporten.

Mulighed for øget Marketing, i form af logo på tøj, reklameplads på trailer/ hestetransporter og omtale på vores hjemmeside, samt muligheden for at bringe op til 4 årlige nyheder/tilbud som vi sætter direkte på vores facebook side.

Mulighed for årlig sammenkomst med øvrige sponsorer, hjælpere og andre som står os nært i forbindelse med ridningen, og dermed øge sit netværk. Vi kan tilbyde at medvirke til åbent hus arrangement med opvisning eller andet inden for ridesporten.

HVEM ER VI?

Vi er to friske drenge, som bruger alt vores tid på vores sport, som er military. Vi har nogle store målsætninger, som vi håber at du kan/vil hjælpe os med at få indfriet. Vi deltager ved stævner både i Danmark og i udlandet. V bl.a.  i Sverige, Norge, Frankrig og Polen.

HVAD ER MILITARY?

Military er en ridesportsdisciplin, som består af tre deldiscipliner; dressur, springning og terrænspringning. Nogen kalder military for ridesportens triatlon. Military har fra gammel tid sine rødder i en samlet test for kavaleriet, som krævede beherskelse af flere typer ridning.

Military starter altid med en dressurprøve, efterfølgende rides der i terrænet og springes på ridebanen.

Rækkefølgen for terrænridt og ridebanespringning kan dog variere alt efter, om et stævne tager en eller flere dage. De fleste forbinder military med det krævende terrænridt, hvor hest og rytter skal gennemføre en terrænbane med faste forhindringer på tid. Vinderen i military er den ekvipage, som efter de tre discipliner, har færrest strafpoint totalt.